قند و دندان

قند موجود در رزیم غذایی در صورت عدم مراقبت از دندان ها می تواند باعث پوسیدگی انها شود

قند و دندان

چنانچه پس از صرف غذا کربوهیدرات (قند یا نشاسته) در دهان باقی بماند می تواند از سوی باکتری های دهان به اسید لاکتیک تبدیل شود

سپس اسید لاکتیک مینای دندان را تجزیه و در بلند مدت مدت پوسیدگی ان می شود

با وجود این قند تنها دلیل پوسیدگی دندان ها نمی باشد

همه ی کربوهیدرات ها (میوه ها و نان ) می توانند باعث پوسیدگی دندان شوند

چند روش برای متوقف کردن پوسیدگی دندان وجود دارد ه طور طبیعی بزاق عامل محافظت از دندان می باشد ومنظم دندانها را تمیز و به بهداشت دندان ها نیز کمک میکند همچنین بزاق می تواند با خنثی کردن اسید تولید شده توسط باکتری های دهان یا رژِم غذایی PH  دهان را افزایش دهید

نوشیدنی های ورزشی نوشیدنی های شیرین و ابمیوه ها اسیدی اند و نباید برای مدت زمان طولانی در تماس با دندان ها باقی بمانند

برای رعایت بهداشت دهان مراقبت از دندان ها بهتر از نخوردن قند است

دندانپزشکان توصیه میکنند بین زمان خوردن تا زمان ترشح بزاق برای افزایش PH  و ترمیم اسیب های مینای دندان دستکم دو ساعت وقت لازم است

  منبع : www.glycemicindex.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *