در سالهای اخیر محققین تاکید زیادی بر مصرف پروتئین برای دستیابی به حد اکثر رشد عضلانی داشته اند.کارشناسان که تحقیقات ورزشی خود را بر روی اشخاص غیر بدنساز معطوف میکنند،به این نتیجه میرسند که مصرف زیاد پروتئین در افزایش کارایی ورزشکاران کاربردی نداردو این نتیجه را به پرورش اندام نیز تعمیم میدهند.

 

در حقیقت تحقیقاتی که انجام شده مبای صحیحی نداشته است چون نکته و هدف اصلی پرورش اندام یعنی افزایش حجم توده عضلانی در این تحقیقات نادیده گرفته شده است.

در تحقیقاتی که انجام شده عموما کارایی و سرعت وقدرت ورزشکاران سنجیده شده و به این نتیجه رسیده اند که افزایش مصرف پروتئین ،کارای،سرعت و قدرت ورزشکاران را افزایش نمیدهد.

ممکن است این قضیه صحیح باشد،اما این قضیه ربطی به افزایش توده عضلانی نداردو در تحقیقات متعددی ثابت شده که افزایش مصرف پروتئین موجب تسریع افزایش حجم عضلانی میشود.به هر حال نگران مصرف پروتئین بیش از حد نباشید،چون همه پروتئینی که میخورید جذب نمیشود و مقداری از آن دفع میشود.بدن در هر 3 ساعت فقط 50 گرم پروتئین را جذب میکند. نکته مهمی که در مصرف پروتئین باید به آن توجه داشت،مصرف مقدار کافی ویتامین ب ۶ و آب است.

 
افزایش مصرف پروتئین نیاز بدن به ویتامین ب۶ را بالا میبرد و شما باید به مقدار کافی از این ویتامین به بدن خود برسانید .از طرفی مواد دفعی و فرعی حاصل از متابولیسم پروتئینی بار سنگینی را بر دوش کلیه ها تحمیل میکنند که با نوشیدن مقادیر کافی آب میتوان به دفع آنها از بدن کمک کرد. البته صحیح است که در مقدار افزایش پروتئین مصرفی ،اختلاف نظر وجود دارد به طوری که مربیان و متخصصین مختاف بین دو تا پنج گرم پروتئین به ازای هر کیلو گرم از وزن بدن را توصیه میکنند.این خود شما هستید که باید میزان مناسب پروتئین مورد نیاز عضلات بدنتان جهت حجم را بیابید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *