یک فوق تخصص جراحی قلب و عروق گفت: مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف گوشت سفید به ویژه ماهی منجر به کاهش خطر دیابت می‌شود. با کاهش خطر دیابت به عنوان یکی از عوامل خطر بیماری‌های قلبی عروقی، در نتیجه این بیماری نیز کاهش می‌یابد.
محمد صادق پورعباسی با تأکید بر مصرف گوشت سفید به ویژه ماهی افزود: مصرف گوشت قرمز باعث افزایش وزن و چاقی و در نتیجه ابتلاء به بیماری دیابت می‌شود.


وی در ادامه گفت: حتی مصرف ماهی‌های دارای گوشت سفید و چرب نیز خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهند.
به گفته وی، مصرف بیش از حد گوشت قرمز علاوه بر افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی، فشارخون، دیابت و سرطان، موجب کاهش میزان امید به زندگی در افراد نیز می‌شود.
وی افزود: مصرف گوشت‌هایی مثل سوسیس و کالباس ۴۲درصد خطر بیماری‌های قلبی عروقی و ۱۹ درصدخطر بیماری دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *