نقش ویتامین E در رژیم غذایی و جلوگیری از ابتلا به سرطان
شما اینجا هستید
مباحث عمـومی و متفرقه ی تغـذیه » نقش ویتامین E در رژیم غذایی و جلوگیری از ابتلا به سرطان

رژیم غذایی سرشار از ویتامین E می تواند از ابتلا به سرطان جلوگیری کند.
مطالعات جدید حاکی از آن است که دو شکل ویتامین E شامل گاما و دلتا توکوفرول موجود در سویا، کانولا و روغن ذرت و آجیل از سرطان های روده بزرگ، ریه، سینه و پروستات جلوگیری می کند.

متخصصان دریافتند ویتامین E گاما توکوفرول، فراوان ترین گونه ویتامین E در رژیم غذایی و گونه دلتا توکوفرول نیز در روغن های گیاهی یافت می شود که در پیشگیری از سرطان ها مفید هستند و این در حالی است که شکلی از ویتامین E به نام آلفا توکوفرول، معمولا در مکمل های ویتامین E استفاده می شود که مفید هم نیست.


متخصصان دریافتند مصرف ویتامین E در رژیم غذایی بسیار مناسب و مفید است اما استفاده از مکمل های این ویتامین برای بدن مضر است.
محققان در بررسی های خود برروی موش ها دریافتند گونه دلتا توکوفرول ویتامین E نسبت به سایر اشکال ویتامین E در مبتلا شدن به سرطان روده موثرتر است.
همچنین اخیرا در مطالعات بالینی سرطان پروستات در ایالات متحده و کانادا مشخص شد رایج ترین شکل استفاده از مکمل ویتامین E، آلفا توکوفرول، نه تنها از سرطان پروستات جلوگیری نمی کند بلکه خطر ابتلا به آن را افزایش می دهد.
متخصصان اظهار کردند: بهترین نوع مصرف این ویتامین می تواند از طریق رژیم غذایی باشد.
این مطالعه در مجله American Association for Cancer Research به چاپ رسیده است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

مجله ادکوان، پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ | بررسی آخرین مقالات، خبرها و یافته های دنیای ورزش در رشته بدنسازی، پرورش اندام، پاورلیفتینگ و آمادگی جسمانی، گالری تصاویر و فیلم، مجلات و مشاوره