تأثير مصرف شير
رشد و استحکام استخوان-ساخت سلول هاي عضلاني-انقباض عضلاني-فعاليت هاي هورمون تيروئيد-انسولين-تيروکسين-هموگلوبين-حفظ تعادل مايعات بدن-تحريک پذيري عضله قلب-تنظيم فشار خون- تنظيم مکانيسم بينايي-مؤثر در فعاليت آنزيم ها-تشکيل پروتئين-ساخت متابوليسم پروتئين-توليد انرژي -مؤثر در فرآيند اکسيداسيون مواد غذايي و توليد انرژي-ساخت استخوان- فعاليت قلب و مغز-ساخت آنزيم ها-سلامت بافت هاي عصبي-سلامت پوست-رشد و نمو طبيعي-ساخت بافت هاي بدن استخوان ها و رگ هاي خوني-کمک به جذب آهن-تنظيم غلظت کلسيم خون-ساخت گلبول قرمز و سفيد خون-انعقاد خون-خون سازي-کمک به جذب کلسيم و تشکيل دندانهاي سالم-سلامت دندانها-سلامت لثه و دندان

 

عوارض کمبود 

کم خوني و در موارد حاد کم خوني کشنده-کم خوني در دوران حاملگي-افزيش فشار خون-نرمي استخوان-پوکي استخوان-خرابي و فساد دندانها-تولد زودرس-تولد نوزاد کم وزن-عدم رشد کافي-عوارض مشابه کمبود کلسيم-ناراحتي هاي پوستي- وقفه در ترميم — گوشه دهان-پوسته پوسته شدن اطراف دهان-موارد شديد خون ريزي زير پوست و تورم لثه-تحريک چشم-شب کوري-سوء تغذيه-خستگي -کم اشتهايي-اختلالات عصبي-گيجي-کاهش مقاومت بدن در مقابل بيماري هاي عفوني-تورم بدن- تحليل عضلات-بي حسي-بزرگ شدن غده تيروئيد ( بيماري گواتر )-افزايش تحريک پذيري-بيهوشي

ترکيبات شير
۹۸٪ ويتامين B12
۵۴٪ کلسيم
۵۳٪ فسفر
۴۴٪ ويتامينb2
۳۲٪ پروتئين
۲۹٪ يد
۲۷٪ پتاسيم
۱۸٪ منيزيم
۱۶٪ نياسين
۱۳٪ ويتامينb6
۱۲٪ روي
۱۲٪ اسيدفوليک
۱۱٪ ويتامينb1
۱۰٪ ويتامينa
۷٪ ويتامين C
۵٪ ويتامينd
۸ انرژي

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *