يک متخصص پزشکي ورزشي با بيان اين که استرس، آفت قهرماني در ميادين ورزشي است، توصيه کرد: اطرافيان قبل از برگزاري مسابقه در مورد عواقب بازنده شدن به ورزشکار حرفي نزنند.
يک متخصص پزشکي ورزشي با تاکيد براين مطلب که حضور يک روانشناس در مسابقات بين المللي ضروري است، گفت: مربيان و اطرافيان نقش موثري در کاهش استرس دارند به طوري که قبل از برگزاري مسابقه به ورزشکار در مورد عواقب بازنده شدن حرفي نزنند.

دکتر مریم ابوالحسنی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: استرس زمانی رخ می دهد که بین مطالبات محیط از فرد و تصورات او از توانایی خود در برآوردسازی این مطالبات ناهماهنگی ایجاد شود به ویژه زمانی که نتیجه آن برای ورزشکار آهمیت بیشتری داشته باشد.

وی با بیان این مطلب که استرس در ورزشکار می تواند دارای اثرات منفی باشد، افزود: استرس می تواند علاوه بر فشار عصبی در ورزشکار علائم جسمانی همچون تپش قلب، افزایش تعریق، ضعف بدنی و خستگی را در ورزشکار ایجاد کند.

این متخصص پزشکی ورزشی بیان کرد: بسیاری از ورزشکاران بهترین عملکرد خود را در تمرینات نشان می دهند امّا به هنگام مسابقه و رقابت به علت استرس بیش از حد، مسابقه را به حریف خود واگذار می کنند.

دکتر ابوالحسنی با تاکید بر این مطلب که حضور یک روانشناس در مسابقات بین المللی ضروری است، گفت: مربیان هم نقش موثری در کاهش استرس دارند و قبل از برگزاری مسابقه به ورزشکار در مورد عواقب بازنده شدن حرفی نزنند.

وی ادامه داد: تکنیک هایی مانند آرام سازی جسمانی، آرام تنی و برای چند دقیقه راحت و آسوده تنفس کشیدن می تواند در کاهش استرس موثر باشد.

این متخصص پزشکی ورزشی در پایان خاطرنشان کرد: ورزشکارانی که بازنده از مسابقات بین المللی به کشور بازمی گردنند حتما به روانشناس مراجعه کنند تا زودتر غم و اندوه شکست بازی را سپری و به زندگی عادی بازگردنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *