با وجود چند دهه تحقیق ، هنوز این تردید کهنه در بین بسیاری از بدنسازان پابرجاست که : آیا فیتو استروژنهای موجود در سویا برای بدنسازان مرد آثار منفی در پی دارد ، سطح تستسترون را کاهش می دهد و باعث تجمع آب و چربی در بخش های خاصی از بدن می شود ؟

خوشبختانه ، پاسخ تحقیقات معتبر به تمام این تردید ها

 


منفی بوده . بطور معمول ، سرعت جذب سویا چیزیست بین سرعت آهسته گوارش پروتئین های کند هضم و سریع الهضم ترین دی و تری پپتایدهای موجود . این سرعت متوسط هضم و جذب آن را به انتخاب آنابولیکی برای ریکاوری پس از تمرین بدل کرده ، بخصوص وقتی با پروتئین های هیدرولیزه ترکیب شود .

پروتئین ایزوله سویا ، برخلاف انواع حاصل از شیر ، در مقابل گرما مقاوم است ، و از اینرو انتخاب با ارزشی برای استفاده در نوشیدنی های آماده مصرف به شمار می آید .

برخی مطالعات جالب که نتایجش در ژورنال صنایع غذایی و علوم کشاورزی به چاپ رسیده ، نشان می دهد ترکیب پروتئین های ایزوله وی و سویا از تجزیه و تخریب اجزا پروتئین وی ممانعت می کند . بنابراین سعی کنید در صورت استفاده از RTD  ها ، از انواعی که شامل ترکیب سویا و وی هستند استفاده کنید ، برای اینکه از پپتاید های وی به مقدار بیشتری بهرمند شوید

منبع : فلکس – مه ۲۰۱۲

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *