رهنمود هایی برای مبارزه با چربی ها

وقتی هیچ اطلاعات تغذیه ای درباره یک غذای خاص در دسترس نباشد این نکات مفید را درباره منابع چربی و کلسترل غذاها به خاطر داشته باشید :

no-junk-food1

1-      گوشت ها و فراورده های شیر کامل منابع سرشار چربی های اشباع شده می باشند برای اینکه گوشت هایی مانند ران راسته یا پهلوهای حیوان را انتخاب کنید برشهای نازکی از آن را آماده کرده و بیش از یک کف دست از انرا در هر وعده مصرف نکنید گوشت های مرغ بوقلمون و ماهیی معمولا کم چرب تر می باشند

2-      در هنگام تهیه و خوردن گوشت ها مراقب باشید تمام چربی ها و پوست های قابل رویت آن را برداشته و برای پختن کباب کردن گریل کردن یا پخت با مارکروویو آنها از صفحات مشبک استفاده کنید تا از برگشت چربی مایع خارج شده مجددا به درون گوشت جلوگیری کنید

3-      در هنگام انتخاب گوشت ها سعی کنید قسمت های کم چربی سینه مرغ یا بوقلمون بدون چربی را انتخاب کنید

4-      فراورده های لبنی در رژیم غذایی شما اهمیت زیادی دارند برای کاستن از مقدار چربیهای رزیم غذایی فراورده های کم چرب یا بدون چربی را به جای شیر کامل انتخاب کنید و روزانه دو یا سه بار آنها را مصرف کنید

5-      کلسترول فقط در فراورده های حیوانی یافت می شود زرده تخم مرغ نیز یکی از منابع سرشار از ان است به جای دو تخم مرغ کامل سه سفیده و یک زرده مصرف کنید و یا از جایگزین های تخم مرغ استفاده کنید از آنجایی که گوشت ها و لبنیات نیز دارای کلسترول می باشند باید زرده تخم مرغ مصرفی خود را در هفته به 4 عدد محدود کنید تا رژیم کم کلسترولی داشته باشید

6-      غذاهای آماده شده مخصوصا میان وعده های آماده منابع بسیار پرتراکمی از چربی ها می باشند روغن های گیاهی هیدروژنه دارای اسید های چرب ترانس می باشند که بیماریهای قلبی را افزایش می دهند بنابراین باید به نوع و مقدار چربی موجود در غذاهایتان توجه داشته باشید

حتی اگر عنوان کم چربی در محصولات ذکر شده باشند باز باید برچسب مواد غذایی را به دقت مطالعه کنید تا تشخیص دهید که آیا واقعا فراورده ای کم چرب می باشد یا نه ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *