نتايج يک تحقيق جديد نشان داده است كه مصرف بيشتر ويتامين د خطر ابتلا به چندين بيماري مهم از جمله سرطان سينه را کاهش مي‌دهد.

به گزارش سرويس بهداشت ودرمان ايسنا، دکتر سدريک گارلند پروفسور خانواده و طب پيشگيري در دانشگاه کاليفرنيا دراين ‌باره تصريح کرد: ما دريافتيم مقدار مصرف روزانه اين ويتامين براي بزرگسالان بين 4000 تا 8000 واحد بين‌المللي است تا بتواند خطر ابتلا به چندين بيماري شامل سرطان سينه، سرطان روده، ام اس و ديابت نوع اول را به ميزان حداقل 50 درصد کاهش دهد.

به گزارش سايت اينترنتي هلت دي نيوز، اين مطالعات با همکاري گروهي از متخصصان دانشکده پزشکي دانشگاه کريتون و نيز انستيتو پزشکي آکادمي ملي علوم امريکا صورت گرفته است.

بنا براين گزارش، ويتامين د براي رشد و نمو استخوان‌ها لازم است. اين ويتامين در روغن ماهي، جگر، زرده تخم مرغ، پنير و ماست به مقدار زياد وجود دارد. در ضمن تابش مستقيم آفتاب بر روي پوست سبب توليد مقدار زيادي ويتامين د در بدن مي‌شود.

به گفته پزشکان، دريافت ويتامين د و کلسيم باعث افزايش قدرت و هماهنگي عضلات در افراد کهنسال مي‌شود. همچنين ويتامين د باعث پيشگيري از بروز بيماري‌هايي مانند راشيتيسم در کودکان، استئومالاسي در بزرگسالان و پوکي‌ استخوان در کهنسالي مي‌شود. همچنين اين ويتامين به رشد سلولها کمک زيادي مي‌کند.

اين تحقيق در مجله مطالعات ضد سرطاني منتشر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *