لیورگل 70

Livergol 70

لیورگل چیست ؟ طریقه مصرف لیورگل چگونه است ؟در این جا یک سری مطالب در مورد داروی گیاهی لیورگل جمع آوری کردم امیدوارم پاسخ سوال خودتون رو در مورد لیورگل به دست بیارید.

این محصول یکی از فراورده های دارویی گیاهی می باشد که در داروخانه ها یافت میشود.

شکل دارو قرص روکش دار

Livergol 70

 

موارد مصرف:محافظت کننده کبد-صفراآور-برای درمان هپاتیت حاد و مزمن-سیروزکبدی-

اجزای فراورده: حاوی عصاره خشک خار مریم که معادل 70 میلی گرم سیلی مارین می باشد.

نحوه عملکرد دارویی:

کبد انسان دارای چندین عمل حیاتی مهم می باشد که عبارتند ازمتابولیسم هضم و سم زدایی مواد زاید بدن هر نوع ضایعات کبد موجب تغییراتی در سلولهای کبدی شده و از این طریق قدرت عمل کبد را تحت الشعاع قرار می دهد.

مکانیسم اثر:

1-بعنوان یک آنتی اکسیدان مستقیم اثر نموده و رادیکالهای آزاد سمی را از بین می برد.

2-گلوتاتیون داخل سلولی و سوپر اکسید دیس موتاز را افزایش می دهد .

3-تشکیل لوکوترین ها را مهار می سازد .

4- در مدت 3 تا 12 ماه منجر به بهبود ضایعات سلولی کبد شده و مقدار پروتیین خون افزایش یافته و آنزیم های کبدی کاهش می یابند .

موارد منع مصرف:

موارد منعی شناخته نشده است.

عوارض جانبی:

اختلالات مختصر گوارشی و یک اثر ملین ملایم در مصرف این دارو دیده می شود.

مقدار مصرف:

در موارد عادی یک قرص د ر3 نوبت در روز

توجه :

بسیاری از بدنسازان به دلیل مصرف بیش از حد استرویید دچار مسمومیت های کبدی و همچنین بالا رفتن آنزیم های کبد می شوند . به دلیل این که این یک داروی کاملا گیاهی بوده و موارد منعی ندارد و میتواند کبد را به وضعیت مناسب برساند طبق بروشوردارو عمل کرده و در صورت لزوم با پزشک مشورت کرده واز این دارو بهره ببرید .

 
خواص داروئی و عوارض جانبی قرص لیورگل :

قرص لیورگل تهیه شده از عصاره گیاهی خارمریم (سیلی مارین) از طریق تحریک سنتز پروتئین ریبوزومال باعث افزایش قدرت نوسازی سلولهای کبدی شده لذا یک درمان کمکی کاملاً موثر برای مسمومیتهای کبدی، هپاتیت ها، جلوگیری از پیشرفت سیروز کبدی و بخصوص کبد چرب خواهد بود

٠ این دارو فاقد هر گونه عارضه جانبی خواهد بود و تنها در معدودی از موارد می تواند منجر به بروز اثرات ملینی کاملاً ملایمی می گردد. این دارو لازم است سه نوبت در روز و در هر بار یک قرص ۱۴۰ میلی گرمی یا دو قرص ۷۰ میلی گرمی مصرف گردد٠ مدت زمان مصرف دارو بخصوص در کبد چرب تا سه ماه قابل توصیه است.

کبــد مهمترین کارخانه‌ی شیمیایی بدن است. این عضو با تولید صفرا کمک به هضم چربی‌ها نموده و بسیاری از سموم را ازروده‌ها دفع می‌کند. قدرت کبد برای انجام این اعمال مهم، اغلب تحت تاثیر مواد متعددی که روزانه انسان در معرض آنها قرار می‌گیرد به خطر می‌‌افتد.
غذاها و بعضی از گیاهان داروئی می‌توانند سلول‌های کبدی را در مقابل این ضایعات محافظت نموده و به نقش کبد به عنوان مهمترین عضو سم زادی بدن در این امر کمک نمایند. به علت نقش بسیار مهم کبد در اعمال بدن، پیشگیری و درمان بیماری‌های آن ضرورت تام دارد.

آسیب کبد که به دنبال تخریب سلولی ناشی از فعالیت ویروسی و تغییرات التهابی ثانویه ناشی از تحریک سیستم ایمنی بدن ایجاد می‌شود ممکن است به مدت ۲۰-۱۰ سال به صورت نهفته فعال بوده و تا زمان بروز سیروز کبدی هیچگونه علامت و نشانه‌ای از خود ظاهر نسازد.

این مدت طولانی، فرصت مناسبی برای درمان بیمار، توسط داروهای گیاهی و درنتیجه کنترل بیماری و پیشگیری از آسیب جدی به کبد به شمار می‌رود.
بیش از ۲۰۰۰ سال است که از گیاه خار مریم( Silybum marianum ) در درمان پشتیبان بیماری‌های کبدی و اختلالات کیسه صفرا استفاده می‌گردد.این درحالی است که امروزه جدای از پیشینه‌ی تاریخی این گیاه به عنوان داروی محافظ کبدی، اثرات سودمند دیگرش در درمان بیماری‌‌های سایر اعضاء نیز شناسایی شده است.
میوه‌ گیاه خار مریم دارای فلاونوئید‌های گیاهی مهمی همچون سیلی بین، سیلی کریستین و سیلی دیانین است که در مجموع سیلی مارین نامیده می‌شوند و همگی دارای اثرات محافظت کننده‌ی کبدی می‌باشند.
این خاصیت، در واقع به معنای افزایش مقاومت یاخته‌های کبدی در مقابل آسیب‌های سمی می‌باشد. از مهمترین اثرات این گیاه می‌توان اثرات آنتی اکسیدانی مستقیم، مهار پراکسیداسیون چربی‌ها، بازسازی ذخایر گلوتاتیون درون یاخته‌ای و افزایش سوپراکسیددیسموتاز را نام برد.
از طرف دیگر سیلی مارین، فعالیت آنزیم RNA پلیمراز را در هسته‌ی سلولی افزایش داده و با تحریک سنتز پروتئین‌های ریبوزومال در یاخته‌‌های کبدی، تسریع سرعت بازسازی سلول‌ها را موجب می‌شود و با کاهش فعالیت فاکتورهای نکروز دهنده‌ی توموری، تثبیت غشای ماست سل ، مهار فرآیند التهابی و اثرات ضد فیبروتیک به روند بازسازی بافت کبد کمک شایانی می‌نماید. نقش سیلی مارین در درمان سیروز نیز با توجه به خواص فارماکولوژیکی همچون مهار مسیر لیپواکسی ژناز ۵، مهار تولید لوکوترین B4 ، خواص پاکسازی رادیکال‌های آزاد و مهار فعالیت فاکتور نسخه برداری NF-Kappa B قابل توجیه می‌باشد.

درمان بیماری‌های کبدی مثل سیروز، کبد چرب و هپاتیت مزمن همواره ازمشکلات پیش روی پزشکان می‌باشد. کارآئی داروهای موثر در درمان اختلالات کبدی نظیر اینترفرون، کورتیکو استرئیدها و … هر چند مناسب است اما در بسیاری از موارد، متناقض عمل کرده و عوارض مصرف آنها عامل بازدارنده‌ای برای تجویزشان می‌شود.

درسال‌های اخیر محققین به صورت گسترده‌ای به مطالعه‌ی داروهای گیاهی به عنوان جایگزینی برای درمان‌‌های شیمیائی پرداخته‌اند. در مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۴ در بین بیماران هپاتیت C مزمن در آمریکا انجام شد، شایع ‌ترین داروی گیاهی مورد استفاده‌ی این بیماران سیلی مارین گزارش شده است. در مطالعه‌ای که در فنلاند انجام گرفت، پس از گذشت ۴ هفته از مصرف داروی سیلی مارین در بیماران، مقادیر آنزیم‌های AST و ALT کاهش قابل ملاحظه‌ای داشت و در مطالعات بافت شناسی هم، روند ترمیمی یاخته‌ای کاملا مشخصی ، دیده شد. درمطالعات حیوانی نیز، سیلی‌مارین در مقابل سموم مختلف کبدی ناشی از داروهای هپاتو توکسیک، اثرات محافظتی خود را برروی یاخته‌‌های این بافت نشان داده است.
شرکت داروسازی گل داروهمگام با پیشرفت صنعت داروسازی، با تکیه بر شواهد موجود و مستندات و با استفاده از تجربیات چند ساله‌ی اساتید داروسازی داخلی و خارجی، قرص لیورگل ۷۰ و ۱۴۰ میلی گرمی را که محتوی عصاره‌ی گیاه خارمریم است را فرموله کرده و پس از انجام تحقیقات به کلینیک عرضه نموه است.

قرص لیـورگل با دارابودن مواد موثره‌ی سیلی مارین، در درمان مسمومیت‌های کبدی، هپاتیت‌های حاد و مزمن Cو B، سیروز کبدی و کبد چرب موثر می‌باشد.

مقدار مصرف لیورگل : ۳ نوبت در روز و در هر نوبت یک قرص ۱۴۰ میلی گرمی و یا دو قرص ۷۰ میلی گرمی لیورگل همراه با آب میل شود. جهت مروری جامع‌تر بر گیاه داروئی خارمریم( سیلی مارین)،کتاب یک کلید برای هزار قفل ( A key for the thousand lock ) که از طرف جمعی از محققین دانشگاهی تهیه شده است، معرفی می‌گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *