نتايج يک تحقيق جديد نشان داده است كه مصرف بيشتر ويتامين د خطر ابتلا به چندين بيماري مهم از جمله سرطان سينه را کاهش ميدهد.
به گزارش سرويس بهداشت ودرمان ايسنا، دکتر سدريک گارلند پروفسور خانواده و طب پيشگيري در دانشگاه کاليفرنيا دراين باره تصريح کرد: ما دريافتيم مقدار مصرف روزانه اين ويتامين براي بزرگسالان بين 4000 تا 8000 واحد بينالمللي است تا بتواند خطر ابتلا به چندين بيماري شامل سرطان سينه، سرطان روده، ام اس و ديابت نوع اول را به ميزان حداقل 50 درصد کاهش دهد.
به گزارش سايت اينترنتي هلت دي نيوز، اين مطالعات با همکاري گروهي از متخصصان دانشکده پزشکي دانشگاه کريتون و نيز انستيتو پزشکي آکادمي ملي علوم امريکا صورت گرفته است.
بنا براين گزارش، ويتامين د براي رشد و نمو استخوانها لازم است. اين ويتامين در روغن ماهي، جگر، زرده تخم مرغ، پنير و ماست به مقدار زياد وجود دارد. در ضمن تابش مستقيم آفتاب بر روي پوست سبب توليد مقدار زيادي ويتامين د در بدن ميشود.
به گفته پزشکان، دريافت ويتامين د و کلسيم باعث افزايش قدرت و هماهنگي عضلات در افراد کهنسال ميشود. همچنين ويتامين د باعث پيشگيري از بروز بيماريهايي مانند راشيتيسم در کودکان، استئومالاسي در بزرگسالان و پوکي استخوان در کهنسالي ميشود. همچنين اين ويتامين به رشد سلولها کمک زيادي ميکند.
اين تحقيق در مجله مطالعات ضد سرطاني منتشر شده است.