کارایی:
۱٫ ۶۰ گرم پروتئین چند شاخه ای آزاد شده
۲٫ ۸۸ گرم کربوهیدرات کمپلکس
۳٫ افزایش میزان بازپروری ماهیچه ها در هنگام تمارین ورزشی
۴٫ بالا بردن قدرت جذب ماهیچه ها
ادامه مطلب ایزو گینر نوترابولیک ,isogainer
طرز مصرف:
برای تهیه یک محصول خامه ای غلیظ سه پیمانه از این محصول برابر (۱۷۹ گرم) را با ۴۵۰ الی ۵۱۰ میلی لیتر آب یخ یا شیر مخلوط کنید.برای رسیدن به نتیجه بهتر دو وعده در روز مصرف شود. یک وعده آن به عنوان صبحانه و یک وعده دیگر قبل انجام فعالیت روزانه.
در روزهایی که تمرین ندارید یک وعده به عنوان صبحانه و یک وعده دیگر را قبل خواب مصرف کنید.
موارد احتیاطی:
بیشتر از میزان توصیه شده مصرف نکنید.
ایده ایزوگینر: فرمول تسریع تولید تودۀ عضلانی با قدرت کامل
کسب توده عضلانی با کیفیت نوعی چالش است. راهحل آن اصلاح تغذیه در دو حوزۀ اساسی است: ۱- افزایش نسبت کالری جذبی به کالری مصرفی و ۲- افزودن کالری با نسبت صحیح پروتئین به هیدروکربن به چربی. نوترابولیک ایزوگینر را در مقابله با این چالش تولید کرد. این یک فرآورده غذایی با هضم آسان و کالری زیاد است که یک مخلوط ممتاز چند مرحلهای پروتئین، هیدروکربن طراحی شده و اسید چرب ضروری برای سلامتی را ارائه میکند. ایزوگینر همراه با تمرین سخت و رژیم غذایی، پشتوانه لازم برای تجربۀ افزودن سریع به تودۀ عضلانی را فراهم میکند.
تاکتیک عملکرد ایزوگینر
افزایش منابع نیرو برای بکارگیری پروتئین جهت بازسازی و ترمیم و بهبود بافت عضلانی. ایجاد مازاد انرژی کلید کسب عضله است. اگر کالریهای مصرفی نیاز انرژی را تأمین نکنند بدن به دنبال چربیهای ذخیره میرود تا به تقاضای اضافی پاسخ گوید. این کمبود انرژی برای کاهش چربی اضافی خوب است ولی افرادی که عضلات اضافی را با سختی ایجاد کردهاند بیشتر از آمینو اسیدهای عضلات موجود برای جوابگویی به تقاضای انرژی استفاده میکنند. بنابراین عضلات ضرر میکنند چون از نظر زیستی تقاضای انرژی مهمتر از کسب عضله است.
راه حل در ارائه مخلوطی از سوخت بدن برای پاسخگویی به الزامات انرژی است لذا پروتئین برای حفظ، ترمیم، و بهبود عضلات بکار میرود. تیم تحقیق و توسعه نوترابولیک راهحل را ارائه میکند: ایزوگینز، که اثرات حفاظت از مواد مغذی را در خود دارد. این فرآورده چربی ضروری را ارائه میکند و در نتیجه از مصرف هیدروکربن جلوگیری مینماید و متعاقب آن پروتئینها را حفاظت میکند که خود موجب رشد ورزشکار میشود.
عملکرد ایزوگینر با رهاسازی متعالی کالری، حفاظت فوری از مواد مغذی و تحریک دسترسیپذیری و ارائه پروتئین همراه است.
کمپلکس اسید چرب ضروری
ایزوگینر ۱۴% کالری خود را از یک مخلوط مهندسی شده علمی اسید چرب تأمین میکند. این مخلوط شامل روغن تخم گل گاوزبان، پودر تخم برزک، و کمپلکس اومگا-۳ دارای مقادیر زیاد EPA و DHA میباشد. این مخلوط قوی، عملکردهای زیستی از جمله بهبود تولید تستروسترون و پروستا گلاندینهای مفید که عملکرد انسولین را بهتر میکنند را تقویت مینماید. در ضمن، چربیهای طراحی شده دارای اثر قوی حفاظت از هیدروکربن هستند که فواید توده سازی زیادی دارد.
کمپلکس چند مرحلهای انرژی هیدروکربن و بازیافت
از آنجا که پاسخگویی به تقاضای کنونی انرژی کلید کسب بافت عضلانی اضافی است ایزوگینر ۵۰% کالری خود را از منابع برگزیده هیدروکربن تأمین میکند. ایزوگینر با استفاده از منابع متعدد هیدرورکربن یک منبع درازمدت انرژی را عرضه کرده که برای ارتقای ذخایر گلیکوژن (هیدروکربن ذخیره شده سلول عضلانی) و بازیافت پس از تمرین سخت مناسب است. هر چند دسترسی پذیری هیدروکربن در افرادی که دنبال افزایش توده عضلانی هستند میتواند هورمون تلف کننده عضله کورتیزول را کاهش دهد و در ادامه عملکرد اندوکرین را که برای رشد حیاتی است بهبود بخشد.
کمپلکس توزیع حالت پایدار پروتئین و آمینو اسید
ایزوگینر با حفاظت از مصرف کالری، در را به سوی کاربرد پروتئین جهت تجمع بافت عضلانی (یا آنابولیزم) میگشاید. ایزوگینر برای بهرهبرداری بیشتر از این وضعیت سوخت و سازی ۳۴% کل کالری خود (۶۰ گرم) را از آرایۀ اجزاء خاص فیزیولوژیک جهت تأمین پایدار آمینو اسید بدست میآورد. این اجزاء عبارتند از:
۱- عصارۀ پروتئین وی از جریان متقاطع تصفیه شده بالاترین مقادیر پپتیدهای دو و سه و چند وی را همراه با ۱۰% ایمونو گلوبین تأمین میکند (یعنی یک پادتن حیاتی که یک پاسخ ایمنی سالم و متوازن ایجاد مینماید).
۲- هیدرولیزات پروتئین وی نوعی عصاره پروتئین وی است که طی یک فرآیند آنزیمی از قبل گوارش شده و نسبت به انواع غیر هیدرولیز سریعتر جذب بدن میشود. این فرآیند پروتئین را به آمینو اسیدهای کوچکتر تجزیه کرده و مدت ماندگاری آن در معده را کاهش داده و مانع از هضم و تجزیه آنها شده و برای رساندن آنها به عضلات کمک میکند.
این خاصیت هیدرولیزات پروتئین وی را برای مصارف پس از تمرین مناسب ساخته چون پروتئین از پیش هضم شده را در دسترس بدن قرار میدهد.
۳- کازئین محلی micelar اساس این فرمول است. این ماده طبق تحقیقات ابقای ازت را بیشینه کرده و کارآئی جذب آن و سنتز پروتئین را میافزاید. این ماده مانند پروتئین بافتی (از قبیل جوجه، گوشت گاو و غیره) عمل میکند زیرا در معده منعقد گشته و فرآیند تجزیه آن موجب نوعی اثر زمانبندی شده سنتز پروتئین میگردد. از این نظر ایزوگینر شبیه غذای کامل است و نوعی رهاسازی آرام آمینو اسید در جریان خون را موجب میگردد. این دوره آرام شش ساعته کل سنتز پروتئین را افزوده و میتواند یک افزودنی با ارزش در کنار رژیم صحیح و برنامۀ کسب وزن دقیق محسوب شود.
منبع:سایت نوترابولیک