GI و ارزش غذایی
اگر فکر میکنید که GI غذا بخشی از ارزش غذایی است و GI کمتر بهتر از GI زیادتر است کمی صبرکنید اول باید بدانید غذاها یک GI واحد ندارند بلکه دامنه ای از GI دارند
GI برنج (بسته به نوع برنج) از 56 تا 90 فرق میکند
این تنوع GI به نوع نشاء متفاوتی که سهم متفاوتی از دو نوع نشاسته دارد
GI موز نرسیده یا کال 40 و GI موز رسیده 50 یا 60 می باشد زیرا فرایند رسش مقدار گلوکز خون را افزایش می دهد
بنابراین GI مطلقی برای غذاهاوجود ندارد GI امکان مقایسه ی گروه های غذایی یکسان (مانند غلات صبحانه ای ) را میسر میکند
دوم : فراموش نکنید ؟ مقایسه غذاهای کربوهیدرات دار ریشه در 50 گرم کربوهیدرات دارد برخی غذاها به اندازه ی خورده نمی شوند که 50 گرم کربوهیدرات را تامین کنند برای مثال بیش وعده های میوه ای تنها 15گرم کربوهیدارت تامین میکنند و یک سیب زمینی ابپز 25گرم کربوهیدرات دارد هرچند تامین 50گرم کربوهیدرات تقریبا غیر متداول است امایک فنجان ماکارونی پخته همین مقدار کربوهیدرات را تامین میکند