هر چند شاید تصور کنید پروتئین گوساله به این معنی است که یک تکه بزرگ استیک را داخل مخلوط کن بریزید و بنوشید، ولی بحث خیلی متفاوت با این است . به طور مختصر و مفید می توان گفت، پودر پروتئین گوساله همان استیک است که همه چیز – بخصوص چربی و کلسترول – از آن جدا شده بجز آمینواسیدهایی که پروتئین عضلات را تشکیل داده، بعلاه کراتین که در عضلات دخیره می شود . همچنین منبع غنی از ویتامینهای A B D بشمار می آید .

 

 

پروتئین گوساله جایگزین بسیار مناسبی است برای کسانی که باید از لاکتوز اجتناب کنند . بدلیل حساسیت یا عدم توانایی در هضم لاکتوز.

نگاهی مختصربه پودر پروتئین گوساله :

پودرپروتئین گوساله پس از جداسازی چربی و کلسترل از گوشت بدست می آید . این پروتئین
مشابه وی دارای سرعت هضم بالایی است که نه تنها منبع خوبی از آمینواسیدها ضروری است بلکه حاوی کراتین هم هست . مصرف این پروتئین در هنگام صبح، قبل و پس از تمرین و بین وعده ها مفید است . تنها نوعی از این پروتئین که در حال حاضر در دسترس است . پروتئین ایزوله گوساله است .

 

پروتئین گوساله ایزوله (هیدرولیزه)

تولید پروتئین گوساله ایزوله ابتدا با چرخ کردن گوشت گوساله آغاز می شود. سپس گوشت چرخ کرده تحت حرارت قرار می گیرد برای هیدرولیز کردن پروتئینهای آن (تجزیه پروتئینها ) . نتیجه، مشابه پرو تئین وی یا کازئین،( پروتئین هیدرولیزه پروتئینی است که زنجیرهای آن به تکه های کوچکتری تقسیم شده که زمانی که برای گوارش آنها درمعده لازم است را کاهش می دهد ). پس از این مرحله، محصول بدست آمده تحت فیلترینگ قرار می گیرد برای اینکه چربی و کلسترل از آن جدا شود. سپس آنرا تحت پروسه تبخیر قرار می دهند . برای حذف آب و تغلیظ پروتئین تا ۹۹ درصد . در نهایت تحت پروسه دیگری قرار می گیرد برای تبدیل شدن به پودر نهایی پروتئین گوساله . به این دلیل که این پروتئین ایزوله و هیدرولیزه است، بسرعت هضم می شود . و در نتیجه برای وعده های قبل و پس از تمرین مناسب است، همینطور هنگام صبح و بین وعده ها .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *