چربی عضله ساز !
شما اینجا هستید
چربی ها » چربی عضله ساز !

روغن ماهی حاوی مقادیر بالایی اسیدهای چرب امگا ۳ است که نقش موثر آن در سلامت قلب و عروق تنظیم قند خون و نیز اثر ضد التهابی و چربی سوزی آن توسط دانشمندان به اثبات رسیده است.
مطالعات علمی همچنین نشان داده است که استفاده از این روغن با افزایش سطح آنابولیسم بدن باعث افزایش حجم عضلانی می شود .

چربی عضله ساز !

البته تمام تحقیقاتی که در زمینه اثبات امگا ۳ به عنوان یک عامل افزایش دهنده آنابولیسم انجام شده است در شرایط تحلیل رفتن عضلات مانند پیری و یا ابتلا به بیماری هایی نظیر سرطان صورت گرفته است .

با این حال اثبات شده است مصرف اسید های چرب امگا ۳ در حالت هایپر آمینو اسیدی( که پس از مصرف پروتئین وی ایزوله رخ می دهد ) و همچنین هایپر اینسولینمی (که پس از مصرف کربوهیدرات های زود جذب رخ می دهد) موجب افزایش چشمگیری در آنابولیسم بدن می شود.
این افزایش آنابولیسم در دو حالت هایپرآمینواسیدمی و هایپر اینسولینمی اخیرا توسط دانشمندان بررسی و اندازه گیری شده است .
در این تحقیق به بدن ۹ زن و مرد سالم بین سنین ۲۵ تا ۴۵ سال ردیاب ایزوتوپ پایدار تزریق شد و از آنها قبل و بعد از هشت هفته مصرف اسید چرب امگا ۳ نمونه گیری عضلانی صورت گرفت ردیاب ها مسئول اندازه گیری مقدار سنتز پروتئین و سطح آنابولیسم در عضلات بدن در حالت عادی و همچنین پس از تزریق انسولین و اسید آمینه بودند.
نتیجه بدست آمده جالب توجه بود مصرف امگا ۳ به تنهایی افزایشی را در سطح آنابولیسم بدن نشان نداد اما در شرایط هایپرآمینو اسیدمی و هایپراینسولیمنی تا ۳۴ % افزایش در سنتز پروتئین و ۵۰% افزایش آنابولیسم مشاهده گردید.
نمونه گیری عضلانی همچنین افزایش در مقدار پروتئین های عضلانی و اندازه سلول های عضلانی را نشان داد.
بسیاری از بدنسازان از فواید مصرف روزانه روغن ماهی آگاهند مصرف این روغن به همراه اسید آمینه و انسولین سطح آنابولیسم بدن را افزایش می دهد به همین دلیل توصیه می شود بدنسازان سه بار در روز از یک مکمل غنی از روغن ماهی استفاده کنند
مقدار مصرف روزانه این روغن تقریبا ۱٫۸ گرم از ایسد اکوساپنتانوئیک (EPA) و ۱٫۵ گرم اسید دوکوساهگزانوئیک (DHA) است.
این مقدار برای زمانی که از دکستروز و پروتئین وی پس از تمرین استفاده می کنید (که بدن در حالت هایپرآمینواسیدمی و هایپر اینسولینمی است )جهت بالا بردن آنابولیسم بدن بسیار هالی و موثر است.

  1. سینا

    سلام ببخشید با اجازه میخوام از بعضی مطالب سایت کپی کنم ولی امکان ذکر منبع متاسفانه برام ممکن نیست به مدیر سایت هم پیام دادم ولی جوابی نگرفتم بی ادبی منو ببخشید اگه ممکنه درخواستم رو قبول کنید و جوابم رو بدین با تشکر از سایت خوبتون و زحمتی که میکشید

    • سینا

      لطفا جواب بدین متشکر میشم

    • مدیریت

      سلام فقط با ذکر منبع مجاز هستید
      موفق باشید

  2. احمد

    سپاس

  3. نیما

    دوست عزیز همانطور که توضیح داده شد چربی روغن ماهی به خودی خود تاثیری بر عضله سازی نداره.
    روغن ماهی سطح تجزیه ی پروتئین رو بالا می بره و بدن رو از حالت کاتابولیک ( حالت تخریب عضله ها و بافت ها پروتئینی) به حالت آنابولیک (حالت ترمیم و بازسازی مجدد عضله ها) میبره.

    اما اینکه روغن ماهی بدن شما رو از حالت کاتابولیک به حالت آنابولیک ببره، همانطور که گفته شد باید بعد از مصرف کربوهیدرات و پروتئین باشه.

    در یک کلام اگه روغن ماهی رو با شکم پر و بعد از غذا بخوری به علت تجزیه بهتر پروتئین ها و کربوهیدرات ها باعث عضله سازی میشه در غیر این صورت اگه روغن ماهی با شکم خالی خورده بشه هیچ تاثیری روی عضله سازی نداره.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

مجله ادکوان، پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ | بررسی آخرین مقالات، خبرها و یافته های دنیای ورزش در رشته بدنسازی، پرورش اندام، پاورلیفتینگ و آمادگی جسمانی، گالری تصاویر و فیلم، مجلات و مشاوره