معرفی بهترین غذاهای دریایی
شما اینجا هستید
مباحث عمـومی و متفرقه ی تغـذیه » معرفی بهترین غذاهای دریایی

در ادامه به معرفی غنی ترین غذا های دریایی می پردازیم

معرفی بهترین غذاهای دریایی
غذاهای دریایی
ماهی تن
میزان پروتئین در هر ۱۰۰ گرم: ۳۰ گرم
این منبع پروتئین کم چرب در هر ۱۰۰ گرم فقط یک گرم چربی دارد و دارای ۳۱۱ میلی گرم امگا ۳ است.

غذاهای دریایی

بنابراین می تواند در کاهش وزن موثر باشد. خواص این ماهی به قدری زیاد است که باید به عنوان مولتی ویتامین از نوع دریایی به آن نگاه کرد؟
با چی بخوریم؟
چای سبز. یکی از معایب ماهی تن، احتمال بالا بودن ماده مسموم کننده جیوه در آن است. طبق یافته های محققان دانشگاه پردو در ایندیاناء نوشیدن چای سبز می تواند میزان جذب جیوه از ماهی را تا ۹۲ درصد کاهش دهد.

میگو

میگو
میزان پروتئین در هر ۱۰۰ گرم: ۱۸ گرم
اندازه آن کوچک اما سرشار از مواد مغذی است. میگو با رفع نیاز بدن به آنتی اکسیدان سلنیوم، ترمیم عضلات پس از تمرین را تسریع می بخشد.
همچنین از میزان چربی کم (۱ گرم در هر ۱۰۰ گرم) و مقادیر بالای آهن برخوردار است و به چربی سوزی توسط عضلات کمک می کند.

با چی بخوریم؟
آووکادو. مصرف آووکادو باعث افزایش جذب اسیدهای چرب امگا ۳ از غذاهای دریایی و افزایش زمان حس سیری میشود.

ماهی هیک
میزان پروتئین در هر ۱۰۰ گرم: ۲۶ گرم
این ماهی در میان انواع پروتئین های حیوانی از کمترین میزان چربی برخوردار است و در هر ۱۰۰ گرم فقط ۰٫۵ گرم چربی دارد. یک تکه ۳۰۰ گرمی از ماهی هیک، نیاز روزانه شما به منیزیم را برای برخورداری از انرژی لازم و انقباضات عضلانی حین تمرین و جلوگیری از گرفتگی عضلات تامین می کند.

با چی بخوریم؟
کلم بروکلی. طبق یافته محققان در موسسه تحقیقات غذایی نورویچ انگلیس، مصرف مواد غذایی سرشار از سلنیوم مثل ماهی کاد و هیک با مواد غذایی غنی از «سولفورافان» مثل کلم بروکلی، خواص ضد سرطانی آنها را ۱۳ برابر افزایش می دهد.

 

صدف

صدف

میزان پروتئین در هر ۱۰۰ گرم: ۱۲ گرم

ارزش غذایی صدف در میان غذاهای دریایی معمولا مورد بی توجهی قرار می گیرد. در حالی که صدف در مسابقه پروتئین مدال نقره را از آن خود کرده است!
فقط یک وعده از آن نیاز روزانه به ویتامین B12 را تا ۳۰۲ درصد تامین می کند؛ عنصری که به حفظ سلامت سیستم اعصاب و بهبود عملکرد گوارش و هضم کمک می کند. صدف همچنین ۱۲۸ درصد از نیاز روزانه به آنتی اکسیدان سلنیوم را برطرف می کند؛ عنصری که ترمیم عضلات بعد از ورزش را افزایش داده و گرفتگی عضلانی را کاهش می دهد.

با چی بخوریم؟
گوجه فرنگی. صدف منبعی غنی از آهن است و ویتامین C موجود در گوجه فرنگی باعث افزایش جذب آهن توسط بدن می شود. گوجه فرنگی به هضم و جذب پروتئین نیز کمک می کند.

کالاماری(ماهی مرکب)

میزان پروتئین در هر ۱۰۰ گرم: ۲۲ گرم
اگر برای تمرین از انرژی کافی برخوردار نیستید، از این ماهی به عنوان اسنک استفاده کنید. تنها ۱۰۰ گرم از کالاماری، ۶ برابر نیاز روزانه به ویتامین انرژی زای B12 را تامین می کند. علاوه براین، کالاماری سرشار از آنتی اکسیدان سلنیوم است و آسیب ناشی از رادیکال های آزاد را خنثی می کند.

با چی بخوریم؟
کالاماری را بهتر است در وعده ناهار همراه با سرکه و سیب زمینی بخورید.
مطالعات دانشگاه لوند سوئد نشان داده اند مصرف سرکه همراه با غذاهای پر کربوهیدرات، قند خون را تا ۲۳ درصد کاهش میدهد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

مجله ادکوان، پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ | بررسی آخرین مقالات، خبرها و یافته های دنیای ورزش در رشته بدنسازی، پرورش اندام، پاورلیفتینگ و آمادگی جسمانی، گالری تصاویر و فیلم، مجلات و مشاوره