عوارض فقرآهن و کم‌خونی چیست؟
شما اینجا هستید
اخبار سلامت » عوارض فقرآهن و کم‌خونی چیست؟

کم خونی در دو سال اول زندگی، اثرات غیر قابل جبرانی بر رشد و تکامل مغزی کودک دارد و موجب کاهش ضریب هوشی کودک می شود.
به گزارش ایسنا، زهرا عبداللهی ، با اشاره به اینکه ضعف و خستگی، کاهش قدرت یادگیری و افت تحصیلی در نوجوانان از جمله مهم‌ترین عوارض فقرآهن است، اظهارکرد:‌ عوامل متعددی از جمله استفاده از غذاهای غیرخانگی و فست فودها مانند سوسیس و کالباس موجب فقر آهن می‌شود.


سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: غذاهایی که در فست فودها طبخ می‌شود، دارای ارزش غذایی پایینی از نظر ویتامین و املاح مورد نیاز بدن بوده و کودکان و نوجوانانی که زیاد از این غذاها استفاده می‌کنند دچار کمبود آهن، کلسیم و ویتامین «د» هستند.
عبداللهی ادامه داد: علاوه بر مصرف فست فودها، دیر شروع کردن تغذیه تکمیلی کودک، عادات و الگوهای نامناسب غذایی مانند مصرف چای قبل یا بعد از صرف غذا، کاهش مصرف گوشت به ویژه گوشت قرمز، از جمله دلایل ابتلاء به فقر آهن محسوب می‌شود.
وی توصیه کرد: افراد در برنامه غذایی روزانه خود از مواد غذایی آهن‌دار مثل گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ و سبزیجاتی مثل جعفری و شوید و حبوباتی مانند عدس و لوبیا استفاده کنند

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

مجله ادکوان، پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ | بررسی آخرین مقالات، خبرها و یافته های دنیای ورزش در رشته بدنسازی، پرورش اندام، پاورلیفتینگ و آمادگی جسمانی، گالری تصاویر و فیلم، مجلات و مشاوره