شما اینجا هستید
چربی سوزی ( هوازی و بی هوازی) » اصول مربیگری و چربی سوزها

اصول مربیگری و چربی سوزها

بی شک معضل افزایش وزن یا به عبارتی چاقی یک پدیده لاینحل در جوامع بشری امروز به حساب میآید. با همه توصیه هایی که توسط متخصصین و پزشکان و کارشناسان ورزش از طریق رسانه ما شده است. درک نحوه چاق شدن کاملاً مفهوم است اما همچنان شاهد چاقی بیش از ۳۰ درصد افراد در جوامع گوناگون بشری می باشیم.

لذا در چنین اوضاعی افراد نیاز به مشاوره روحی و روانی در این زمینه دارند. بدیهی است افزایش وزن در اثر مصرف زیاد حجم غذایی و میل به خوردن و لذت بردن از آن در کشورهای جامعه مرفه بیش از کشورهای فقیر است.

اصول مربیگری و چربی سوزها

اصول مربیگری و چربی سوزها

از طرفی تابعیت بخشی از رژیم غذایی غلط  بر این مشکل می افزاید. مصرف بالای غذاهای فست فود، سرخ کردنیهاریال تنقلات و شیرینیجات و حجم زیاد مصرفی کربوهیدرات ها عامل مهم و موثر دیگری است که حتی در طبقات مالی ضعیف جامعه نیز سبب افزایش وزن و چاقی می گردد. نیاز امروز انسان به غذا باید تنها به منظور تأمین مایحتاجات فیزیکی و روانی مورد توجه قرار گیرد تا خوردن غذا برای لذت بردن.

مصرف مواد غذایی معین بر طبق تحقیقات پزشکی هر بخش و نوعی از آنها برای تأمین حیات و سالم بودن و سالم ماندن تن و روح انسان است که معیار و ملاک اصلی محسوب میشود. نیاز غذایی روزانه در ساعات اولیه بیداری صبح مواد قندی و کربوهیدرات اما میانه روز مواد غذایی کربوهیدراتی، عصرها تا شام مواد پروتئینی میباشد. بدیهی است انتخاب مواد خوراکی روزانه بر چنین گزینه صحیحی استوار است. تأمین نیاز چنین انتخاب غذایی قادر است بدن را از کمبود مواد مورد نیاز تامین و بدن و انسان را مصون از بروز بیماری نگه دارد.

خواننده محترم، این مطلب در سایت ادکوان ( پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ ) منتشر شده و شما هم اکنون درحال خواندن نسخه کپی آن هستید. لطفا جهت حمایت از ما، به سایت ادکوان مراجعه کنید. متشکرم.
Edcoan.ir

مواد غذایی مورد نیاز مغز عبارت است از مواد قندی یا کربوهیدارت و نیاز عضلات پروتئینها و هم چنین نیاز اندام ها و پوست به چربی از اهمیت والایی برخوردار است که مجموعاً می تواند از طریق مواد پروتئینی، چربی در لبنیات و بخشی از غذاهای کربوهیدراتی مثل سیب زمینی، برنج، نان، ماکارونی تأمین گردد میدانید که خروجی سوخت و ساز کربوها در صورت عدم مصرفا در بدن، به صورت چربی و اضافه وزن خواهد بود. امروزه عامل چاقی خوردن غذاهای پر چرب و پروتئینها نیستند بلکه همه عامل اصلی به حجم زیاد مصرف کربوهیدراتها اعم از نان، برنج، ماکارونی، انواع کیکهای تر و شکلات، سیب زمینی و همهٔ غذاهایی که منشأ کربوهیدرات دارند مربوط میشوند.

بنابراین نیاز غذایی روزانه برای افراد چاقی بیشتر پروتئین و کاهش کربوهیدرات خواهد بود. بدین منظور طی ۶ ماه تا یک سال نسبت حجم مصرفی کربوهیدراتی به پروتئین را کاهش دهید تا درصد مصرف این دو نوع مواد غذایی از نظر درصد مصرف روزانه مساوی گردند تا کاهش وزن و گرفتن وزن ایده آل میسر گردد. اما چنانچه باز هم چاقی همچنان معضل و لاینحل باقی مانده باشد در این صورت نیاز به مصرف مکملهای چربی سوز میباشد.

که آن هم باید از نظر شدت تأثیر به درستی توسط مربی آگاه با پرسش و پاسخ صحیح از فرد چاق انتخاب شده و پس از مصرف چند دوره ناپیوسته شدت تأثیرگذاری ملایم، متوسط و حتی برخی از مکمل های چربی سوز محرک اعصاب که منع مصرفی آن به نظر مربی میرسد به برخی افراد که در مقابل چربی سوزها مقاومند تجویز گردیده و باید پس از نتیجه گیری چربی سوز برای حفظ وزن که توسط چربی سوز پائین آورده شده آموزش لازم پس از قطع چربیسوز برای حفظ وزن دلخواه به فرد داده شود. در صورت عدم رعایت رژیم غذایی توسط فرد مطمئناً وزن پائین آمده به سرعت و با کوتاهترین زمان به وزن اولیه بازگشت خواهد نمود. لذا بهترین شیوه حفظ شرایط بدست آمده ادامه ورزش مستمر می باشد.

 

تهیه شده در پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ (ادکوان – Edcoan.ir)

 

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

مجله ادکوان، پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ | بررسی آخرین مقالات، خبرها و اتفاقات دنیای ورزش در رشته بدنسازی، پرورش اندام و پاورلیفتینگ، گالری تصاویر و فیلم، مجلات و مشاوره