نکاتی در باب ارتباط فیبر, ماهی و ماده مغذی کرومیوم | پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ
مشاهده منو

پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ




 راهنمای اتصال و استفاده از کانال ادکوان در تلگرام



آخرین ارسالی های انجمن ادکوان

نکاتی در باب ارتباط فیبر, ماهی و ماده مغذی کرومیوم

نکاتی در باب ارتباط فیبر, ماهی و ماده مغذی کرومیوم
قرار دادن تمرینات با وزنه به عنوان اصلی ترین انواع تمرینات فیزیکی نه تنها با افزایش دادن توانایی بدن در ذخیره سازی گلیکوژن در عضلات جریان مقاومت به انسولین را معکوس می کند و در نتیجه توانایی بدن در جذب گلوکز از خون و ذخیره سازی آن به شکل ذخیره گلیکوژنی عضلانی را افزایش می دهد

نکاتی در باب ارتباط فیبر, ماهی و ماده مغذی کرومیوم

بلکه همچنین سایر عضلات را افزایش می دهد و حتی سایز کوچک ترین اجزای عضلانی یعنی سلول های آن را هم اضافه می کند زمانی که سلول های عضلانی از لحاظ سایز بزرگ می شوند گیرنده های انسولین هم واقعا کشیده شده و از لحاظ قطر بزرگتر می شوند و از این بابت رابطه دوستانه تری با انسولین پیدا می کنند چرا که استعداد پذیرش شان بیشتری می شود
عضلاتی که رابطه بهتری با انسولین داشته باشند روی ترشح انسولین تاثیر می گذارند هر چه عضله با انسولین بهتر باشد افزایش سطح انسولین کمتر خواهد شد به عبارت دیگر برای انسولین ساده تر است که جذب سلول های عضلانی شود و در نتیجه نیاز به ترشح انسولین کمتر می شود

ترشح کمتر یا متوسط انسولین در مقابل ترشح مقادیر زیاد آن برای چربی سوزی بسیار مناسب است همانطور که به خوبی می دانید بالا بودن سطح انسولین افزایش چربی ها را ترغیب می کند
یک نوع خاص از چربی در ماهی آب های سرد وجود دارد که می تواند به افزایش حساسیت انسولین عضلات توسط بلوکه کردن اثرات مخرب چربی های اشباع شده کمک کند
امگا ۳ با اثرات تخریبی چربی های اشباع شده روی سلول های عضلانی مبارزه می کند و آنها را از تخریب های قلبی عروقی مرتبط با مصرف زیاد چربی های اشباعی محافظت می کند
در حالی که به نظر می رسد چربی های اشباع شده باعث غلیظ شدن خون می شوند امگا ۳ باعث رقیق شدن آن می شود در حالی که یک رژیم سرشار از چربی های اشباع شده مرتبط است با رشد سرطان به نظر می رسد امگا ۳ رشد سرطان را کاهش می دهد.
افرادی که مقادیر زیادی امگا ۳ می خورند سالم تر از کاسنی هستند که چربی های اشباعی را منبع اصلی دریافت چربی خود قرار داده اند اسکیمو ها رژیم های غذایی پرچربی دارند که حاوی امگا ۳ است و تحقیقات مردمی نشان داده که آنها سالم تر از مردم اروپای غربی و آمریکایی ها هستند.
امگا ۳ فاکتوری است در کم کردن چربی های بدن درست مثل تمرین با وزنه باعث افزایش حساسیت انسولین می شوند
چر چه سلول های عضلانی نسبت به انسولین حساس تر شوند انسولین کمتری در پاسخ به هر میزان گلوکز در خون ترشح می شود آیا باز هم نیاز به یاد آوری است ؟ انسولین کمتر مساوی است با احتمال کمتر در ذخیره سازی چربی ها انسولین کمتر یعنی یک بدن کم چرب تر
منابع رایج اسید های چرب امگا ۳ شامل ماهی آزاد قزل آلا ساردین و شاه ماهی می شود ۱۷۰ گرم کنسرو شاه ماهی با اینکه خیلی گران قیمت است اما بسیار خوشمزه بوده و حاوی ۸ گرم امگا ۳ می باشد که بسیار ارزان قیمت هستند
برای بهره مند شدن از اثرات مثبت امگا ۳ روی حساسیت انسولین و خواص مانع شدن از ذخیره سازی چربی ها باید ۴ الی ۵ نوبت در هفته از ماهی آزاد و ساردین استفاده کنید یا اینکه روزانه ۵ الی ۸ کپسول از مکمل غذایی امگا ۳ استفاده کنید.
فیبر موجود در سبزیجات کربویهدرات غیر قابل هضم به طور غیر مستقیم روی میزان کم چرب بودن بدن تاثیر دارد چرا که سبزیحات سرعت هضم کربوهای ساده و مرکب را آهسته می کنند
زمانی که جریان هضم آهسته شود کل گلوکزی که در هر زمان وارد خون می شود کاهش می یابد و این روی ترشح انسولین تاثیر دارد.
در هر بار ورود گلوکز به خون هر قدر که میزانش کمتر باشد انسولین کمتری در بدن ترشح می کند و کاهش سطح انسولین فاکتور مهمی است که چربی سوزی را ترغیب می کند فیبر های دیگر به نام فیبر های قابل حل از جمله جودوسر لوبیا و تا حدود کمتری سیب زمینی شیرین نشان داده اند که حساسیت انسولین را در بافت های عضلانی افزایش می دهند زمانی که حساسیت انسولین روی عضلات بالا باشد پاسخ دهی آن روی سلول های چربی کمتر خواهد بود.
به عبارت دیگر وقتی عضلات شما به انسولین حساس باشند کربوهیدرات ها استعداد بیشتری دارند تا داخل عضلات بروند و از سلول های چربی دور باشند
کرومیوم یک ماده مغذی است که تا حدودی با عملکرد انسولین مرتبط است چرا که در استفاده گلوکز نقش دارد و سرعت جذب آن (بر اساس خیلی از فاکتور ها که مقاومت انسولین را زیاد می کنند ) را کم می کند
فاکتور هایی که مقاومت انسولین را زیاد می کنند شامل رژیم عای کم فیبر رژیم های سرشار از چربی های اشباعی با رژیم های سرشار از قند های ساده و رزیم های سرشار از کربوهیدارت های تصفیه شده می شود
در حالی که بررسی ها در این مورد ادامه دارد برخی از آنها گزارش کرده اند که کرومیوم مقاومت انسولین را معکوس می کند در حالی که گزارش های دیگری ادعا می کنند کرومیوم اثر کمکی بسیار ناچیزی دارد حدس من این است که مصرف ۲۰۰ الی۳۰۰ میکروگرم از کرومیوم به شکل مکمل غذایی اگر همراه با یک رژیم مناسب در جهت بهبود جذب انسولین توسط عضلات (رژیم محدود از لحاظ چربی های اشباعی ) باشد و در کنارش از امگا ۳ و رژیم پر فیبر و محدود از لحاظ قند های ساده استفاده می شود نتیجه نهایی این می شود که جذب انسولین توسط عضلات بالا می رسود و در حقیقت مقاومت انسولین معکوس می شود.

۱ نظر
مدیریت

ارسال نظر



ارسال نظر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما در شبکه های اجتماعی

آپارات کلوب اینستاگرام یوتیوب گوگل پلاس توییتر فیسبوک