در مسیر رشد با شناخت کربوهیدرات ها | پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ
مشاهده منو

پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ




 راهنمای اتصال و استفاده از کانال ادکوان در تلگرام



آخرین ارسالی های انجمن ادکوان

در مسیر رشد با شناخت کربوهیدرات ها

دسته بندی: کربوهیدراتها

شناخت کربوهیدرات چندان کار دشواری نیست بلکه با چند کلمه می توان تمام نقاط خالی موجود را پر کرد دو واژه این ابهام را بر طرف می کند گلیکوژن و انسولین گلیکوژن منبع های ذخیره کربن در عضلات را فراهم می کند زمانی که مقدار زیادی کربوهیدرات می خورید انرژی دریافت شده بدن را به سمت ماکزیمم استفاده از پروتئین ها سوق می دهد زمانی که کربو به بدن تان نمی رسد پروتئین ها تنها به عنوان منابع انرژی در بدن مصرف می شوند و هرگز نمی توانند در فرایند عضله سازی شرکت کنند.

در مسیر رشد با شناخت کربوهیدرات ها

کربوهیدرات ها از سوی دیگر ترشح هورمون مهم و اساسی انسولین را بیشتر می کنند این هورمون یکی از مهمترین هورمون های دنیای بدنسازی است و نقش مهمی در تولید بافت های عضلانی دارد انسولین اغلب اوقات رفتاری چند بعدی از خود نشان می دهد و آمینو اسید ها و گلوکوز که پایه ای ترین جز سازنده کربوهیدرات ها است را برای بازسازی به عضلات روانه می کند.

میزان نیاز به کربوهیدرات
مطمئن باشید برای ساختن بدنی آماده و قوی باید کربوهیدرات را قسمت اساسی برنامه خود قرار دهید افراد عادی بهتر است روزی ۴۰۰ گرم و بدنسازان سخت رشد روزی ۶۰۰ گرم کربوهیدرات مصرف کنند ترازو بهترین وسیله برای سنجش مقدار کربوهیدرات مصرفی است اما حقیقتا چگونه می توان این کار را با ترازوی عددی انجام داد؟ اگر ترازو افزایش وزن بدن شما را در هفته به مقدار ۲۳۰ الی ۴۵۰ گرم نشان داد مشخص است که کربوهیدرات مصرفی شما بسیار مناسب است اگر این میزان کمتر از این رنج بود واضح است که به مقدار کافی کریوهیردات مصرف نمی کنید برای مثال اگر افزایش وزن شما در این دامنه عددی حضور نداشت هر هفته ۲۰۰ گرم به کربوهیدرات مصرفی خود اضافه کنید تا به عدد مورد نظر دست یابید این کار را ادامه دهید تا به روزی ششصد گرم کربو برسد از این نقطه به بعد کرو مصرفی شما مشکلی ندارد و اگر رشد را تجربه نکنید باید سراغ فاکتور های دیگر بروید

منابع کربوهیدراتی
اگر یک فرد سخت رشد هستید لازم نیست نگرانی چندانی از کالری های مازاد کربوهیدرات ها داشته باشید شما باید تمام تمرکز خود را روی منابع چگالی کربوهیدراتی جمع کنید پوره سیب زمینی ,ماکارونی, برنج, کشمش عسل, مرباها و موز و… این دسته از کربوهیدرات ها را تشکیل می دهند این غذاها بدن شما را از منابع کربوهیدراتی پر می کنند و در عین حال برای سلامت ارگان های بدن مضر نمی باشند ارگان های مختلف بدن برای ادامه حیات نیازمند درصدی از مواد کربوهیدراتی هستند کالری اگر چه فرمولی موثر برای تمام بدنسازان است اما در فصول حجم کمتر کسی وقت خود را روی تخمین کالری ها می گذارند
همانطور که هیچ دو برادری شبیه یکدیگر نیستند منابع کربوهیدراتی هم در بعضی موارد با یکدیگر اختلاف دارند عمده بدنسازان دوست دارند درصد بیشتری از کربو مصرفی خود را با کربوهیدرات های آرام هضم مانند نان سفید و نان جو غلات برنج قهوه ای جو دو سر و میوه جات کامل کنند این منابع به شما کمک می کنند تا با دوری از کسب چربی اضافی بتوانید عضلات خود را تقویت بخشید
اگرچه در چند سطر نمی توان تمامی ریزه کاری های دنیای تغذیه را باز گرد اما بدون شک می توان گوشه ای از این بحث بزرگ را مورد بررسی قرار داد مبحث کربوهیدرات و تاثیرات آن روی بدن انسان در دوره های مختلف رژیمی را می توان یکی از بحث های مهم تغذیه ای در بدنسازی دانست این ماده مهم با ساختارهای مختلف در بدن قادر به تولید انرژی بوده و این انرژی تولید شده در مقاطع زمانی مختلف تاثیرات گوناگونی را روی بدن خواهد گذاشت شناخت کربوهیدرات و معادلات تابع آن با کالری ها و دیگر مواد انرژی قطعا برای هر بدنسازی ضروری می باشد.

۴ نظر
مدیریت

ارسال نظر



ارسال نظر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما در شبکه های اجتماعی

آپارات کلوب اینستاگرام یوتیوب گوگل پلاس توییتر فیسبوک