50 قانون علمی برای چربی سوزی | پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ
مشاهده منو

پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ




 راهنمای اتصال و استفاده از کانال ادکوان در تلگرام



آخرین ارسالی های انجمن ادکوان

۵۰ قانون علمی برای چربی سوزی (بخش اول)

۵۰ قانون علمی برای چربی سوزی
ما نتایج قوی ترین تحقیقات علمی را در قالب ۵۰ قانون برایتان گردآوری کرده ایم که با آنها می توایند هر مقدار از ذخایر چربی را که بخواهید ذوب کنید .

50 قانون علمی برای چربی سوزی

شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید که مدعی اند هر کاری لازم است انجام داده اند ولی در سوزاندن چربی های خود موفق نیستند شاید به جای مرغ سوخاری مرغ را کباب می کنید یا اینکه دقایق زیادی را هر روز روی تردمیل می گذرانید ولی بدن شما در مسیر مورد نظرتان پیش نمی رود نگران نباشید : هنوز ترفند های چربی سوزی شما به آخر نرسیده ما ۵۰ نکته اساسی را در این مورد برایتان جمع اوری کرده ایم که تمام آنها داری پشتوانه های علمی محکمی هستند اگر شما این ۵۰ قانون را رعایت کنید و باز هم در چربی سوزی موفق نبودید حاضریم ۵۰نکته دیگر هم در اختیارتان بگذاریم!

چیزهایی که باید بخورید:
واضح است سوزاندن چربی ها ارتباط تنگاتنگی با رزیم غذایی دارد پس جای تعجبی نیست که چرا آنچه میخورید و زمان بندی مصرف غذاها تاثیر زیادی بر موفقیت شما دارد از ۱۱قانون تغذیه استفاده کنید برای اینکه پتانسیل چربی سوزی خود را تقویت کنید

۱- از حرفه ای ها تبعیت کنید
رژیمی با پروتئین بالا نه تنها هایپرتروفی را تقویت میکند بلکه باعث ارتقاء چربی سوزی هم می شود طبق گزارش محققان کالج اسکیدمور نیویورک وقتی افراد برای هشت هفته از رزیمی با پروتئین بالا استفاده کردند شامل ۴۰ درصد کالری روزانه از مصرف پروتئین بطور محسوس چربی بیشتری سوزاندند نسبت به کسانی که از رژیمی با مقدار کربوهیدرات بالا و چربی پایین استفاده کرده بودند . یکی از دلایلی که مصرف پروتئین بیشتر می تواند موثر باشد این است که سطوح نوعی پپتاید را که توسط سلول های روده تولید می شوند تقویت میکند این پپتاید ها از طریق جریان خون به مغز انتقال می یابند و باعث کاهش گرسنگی و افزایش احساس سیری می شوند .

۲-کربوهیدرات های کند هضم مصرف کنید

وقتی نوبت به مصرف کربوهیدرات ها در رژیم غذایی می رسد انواعی را انتخاب کنید که کند هضم باشند از جمله غلات سبوس دار شامل برنج قهوه ای, جو و نان سبوس دار که انسولین را در سطح پایین و یکنواختی حفظ می کنند و از افزایش سریع انسولین که مانع چربی سوزی و تقویت تمایل بدن برای ذخیره سازی چربی می شود ممانعت میکنند مطالعات انجام شده توسط محققان دانشگاه پنسیلوانیا نشان داد افرادی که از رزیم های با کالری پایین استفاده میکنند و کربوهیدرات مصرفی شان تنها از غلات سبوس دار تامین می شود بطور محسوس چربی بیشتری از دست می دهند نسبت به کسانی که از رژیمی با کالری پایین ولی کربوهیدرات فراوری شده از جمله آرد سفید استفاده میکنند.

۳-مصرف چربی مفید به سود شماست
نه تنها چربی های خاصی از جمله اسید های چرب امگا-۳ باعث افزایش ذخایر چربی نمی شوند بلکه می توانند باعث ارتقا چربی سوزی شوند خوردن چربی با هدف چربی سوزی به نظر مسئله متناقصی می آید ولی اگر سهم چربی مصرفی خود را در حد ۳۰ کالری روزانه در نظر بگیرید با انتخاب ماهی های چرب از جمله سالمون و ساردین بعلاوه دیگر منابع چربی های مفید از جمله روغن زیتون, کره بادام زمینی وگردو می توانید چربی سوزی را بیش از رژیمی با چربی پایین تقویت کنید

۴- تخم مرغ را فراموش نکنید
تخم مرغ حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین است و ثابت شده که در ارتقاء قدرت و حجم عضلانی موثر است محققان نشان داده اند افرادی که برای صبحانه تخم مرغ مصرف می کنند نه تنها تمایل می یابند تا کالری کمتری در طول روز دریافت کنند بلکه چربی بیشتری هم از دست میدهند توصیه می کنیم هر روز در وعده صبحانه از سه عدد تخم مرغ کامل و سه عدد سفیده استفاده کنید .

۵-این میوه استثنایی را جدی بگیرید!
مطالعه ای در کلینیک اسکریپس (سان دیگو) نشان داد کسانی که سه بار در روز هر بار یک نصفه گریپ فروت یا ۲۵۰ سی سی یا یک لیوان آب گریپ فروت می خوردند درحالیکه رژیم غذایی نرمالی را هم دنبال می کردند در طی ۱۲ هفته حدود ۲ کیلوگرم از وزنشان کاسته شد محققان چنین نتیجه گیری کردند که تاثیر گریپ فروت می تواند بدلیل توانایی آن بر کاهش سطح انسولین باشد سعی کنید به تعدادی از وعده های غذایی خود از جمله صبحانه ناهار و وعده پیش از تمرین یک نصفه گریپ فروت بیافزایید

۶- شیر بنوشید
محصولات لبنی حاوی مقدار زیادی کلسیم هستند که می توانند به تحریک چربی سوزی کمک کنند بخصوص در نواحی شکم, می تواند به این دلیل باشد که کلسیم سطوح هورمون کالکیتریول را تنظیم می کند این هورمون باعث می شود بدن چربی تولید کند و مانع چربی سوزی می شود وقتی سطوح کلسیم کافی باشد کالیتریول و تولید چربی سرکوب می شود درحالیکه چربی سوزی افزایش می یابد افزودن انواع کم چربی پنیر لبنیات و ماست به رژیم غذایی تان راه های خوبی است برای تقویت پروتئین دریافتی وکمک به چربی سوزی

۷-روزانه یک عدد سیب بخورید
سیب منبع کند هضم خوبی از کربوهیدرات بشمار می اید که حاوی آنتی اکسیدان های مفید متعددی است مشخص شده یک گروه از ترکیباتی که بعنوان پلی فنول های سیب شناخته می شوند باعث تقویت قدرت عضلات استقامت و حتی چربی سوزی می شوند بخصوص در نواحی شکم بنظر می رسد پلی فنول های سیب با افزایش فعالیت ژن های که چربی سوزی را ارتقا می دهند تاثیر مستقیم بر کاهش چربی بدن و تولید و ذخیره سازی چربی دارد ضمن اینکه از طریق تقویت استقامت و قدرت هم می تواند کمک کند به ایجاد امکان تمرین سخت تر و طولانی تر وچربی سوزی بیشتر یک سیب بزرگ حاوی حدود ۲۰۰میلی گرم از پلی فنول های سیب بعلاوه حدود ۳۰ گرم کربوهیدرات است

۸- ادویه های تند در چربی سوزی موثرند
فلفل تند حاوی ماده فعالی بنام کاپسایسین است ماده ای که ثابت شده باعث سوختن کالری بیشتر در زمان استراحت می شود همین طور کاهش اشتها و میل به غذا بخصوص وقتی به همراه کافئین مصرف شود تاثیرش تقویت خواهد شد همچنین تحقیقات نشان داده باعث تقویت چربی سوزی در طول تمرین هم می شود سعی کنید فلفل قرمز خرد شده , فلفل سیاه یا سس تند فلفل به وعده های غذایی خود بیافزایید برای سوزاندن کالری و چربی بیشتر.

۹-آجیل بخورید
مطالعه ای در دانشگاه لوما لیندا کلیفرنیا نشان داد کسانی که در طول ۲۴ هفته ازرزیم با کالری پایین و چربی بیشتر استفاده کردند سهم چربی حدود ۴۰ درصد از کالری روزانه در حالیکه بخش عمده از چربی آنها از مصرف آجیل تامین می شد بطور محسوس چربی بیشتری سوزاندند نسبت به کسانی که از رزیمی با همان مقدار کالری ولی کربوهیدرات بیشتر وچربی کمتر تبعیت کرده بودند بنابراین اطمینان یابید از مصرف آجیل های مثل بادام, فندوق, بادام زمینی, آجیل برزیلی و سایرآجیل ها در رژیم روزانه تان.

۱۰- مبدا غذاهایی که می خورید اهمیت دارد
نتیجه مطالعه ای که در ژورنال دانش لبنیات به چاپ رسیده نشان می دهد شیر بدست آمده از گاوهایی که از علوفه سبز استفاده میکنند حاوی ۵۰۰درصد CLA بیشتر است نسبت به دام هایی که از علوفه خشک استفاده می کنند گوشت بدست آمده ازگوسفندهایی هم که در چراگاه رشد می کنند حاوی CLA و امگا-۳ بیشتری است نسبت به گوسفندهایی رشد یافته در دامداری ها از آنجایی که اسید های چرب امگا -۳ و CLA می توانند کمک کننده به کاهش چربی و رشد عضلات به نفع شماست که در صورت امکان از لبنیات و گوشت تهیه شده از دام هایی که در چراگاهها پرورش می یابند استفاده کنید

۱۱-آووکادو منبع مفید چربی است
آووکادو حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب غیر اشباع تک پیوندی است بطور معمول تمایلی برای ذخیره شدن به شکل چربی ندارند. همچنین حاوی مانوهپتولوس است نوعی قند که در واقع مانع ترشح انسولین می شود و جذب کلسیم را ارتقاء می دهد چنانچه پیش از این ذکرشدحفظ انسولین در سطحی پایین می تواند در چربی سوزی نقش کلیدی داشته باشد و جذب مقدار کافی کلسیم می تواند باعث ارتقاء سوختن چربی ها شود سعی کنید روزانه مقداری آووکادو را با سالاد خود مخلوط کنید و به همراه وعده های غذایی میل کنید.

۱ نظر
مدیریت

ارسال نظر



ارسال نظر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما در شبکه های اجتماعی

آپارات کلوب اینستاگرام یوتیوب گوگل پلاس توییتر فیسبوک