عدس ، میان وعده ای با پروتئین قدرتمند | پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ
مشاهده منو

پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ




 راهنمای اتصال و استفاده از کانال ادکوان در تلگرام



آخرین ارسالی های انجمن ادکوان

عدس ، میان وعده ای با پروتئین قدرتمند

عدس در فرآیند عضله سازی ، نقش بسیار مهمی را بازی نمی کند ، اما می تواند به تهیه یک میان وعده مناسب پروتئینی بپردازد. در حقیقت ، یک فنجان عدس ، حاوی ۱۸ گرم پروتئین ، ۴۰ گرم کربوهیدرات ، کمتر از یک گرم چربی و ۲۳۰ کالری می باشد .

 


 

همچنین عدس یک منبع خوب از کربوهیدرات های مرکب کندهضم است. عدس نباید به صورت خام مصرف شود ، شما می توانید هم خشک شده و هم نوع کنسر شده آن را در فروشگاه ها پیدا کنید . بستگی به تنوعی که دارد ( انواع سبز ، قهوه ای ، سیاه یا قرمز ) نیاز به خیس شدن و پخت به مدت ۱۵ الی ۴۵ دقیقه دارد.

 

 

در هر وعده مصرفی به دریافت میزان مناسبی فیبر ، فولات ( اسید فولیک یا همان ۹B ) ویتامین ۱B و سایر مواد معدنی مهم به جهت رشد عضله و کسب انرژی می پردازد . این مواد معدنی شامل آهن ، مس ، فسفر و پتاسیم می باشد.

زمان مصرف :

به خاطر میزان فیبر بالای آن ، باید از مصرف آن درست قبل یا بعد از تمرین خوداری کنید . در هر زمان دیگر از روز ، عدس ها یک انتخاب پرکیفیت مناسب به جهت حفظ انرژی بدن و عضلات می باشند ؛ بدین نحو که اسید های آمینه را در عضلات انبار می کنند.

 

طرز تهیه :

عدس ها می توانند به راحتی به هر نوع سوپ یا سالادی افزوده شوند . یا مقداری مناسبی از آن را در آب ریخته و به آن سیب زمینی یا حتی کمی برنج اضافه نمائید و اجازه دهید تا کاملاً پخته شوند .

می توانید به مدت ۱۲ ماه ، عدس را در مکتن های خشک ، خنک و تاریک ذخیره کنید و در صورت پخت هم تقریباً به مدت ۳ روز می توانید آن را در یخچال نگهداری کنید

۵ نظر
مدیریت

ارسال نظر



ارسال نظر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما در شبکه های اجتماعی

آپارات کلوب اینستاگرام یوتیوب گوگل پلاس توییتر فیسبوک