نقش ویتامین E در رژیم غذایی و جلوگیری از ابتلا به سرطان | پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ
مشاهده منو

پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ




 راهنمای اتصال و استفاده از کانال ادکوان در تلگرام



آخرین ارسالی های انجمن ادکوان

نقش ویتامین E در رژیم غذایی و جلوگیری از ابتلا به سرطان

رژیم غذایی سرشار از ویتامین E می تواند از ابتلا به سرطان جلوگیری کند.
مطالعات جدید حاکی از آن است که دو شکل ویتامین E شامل گاما و دلتا توکوفرول موجود در سویا، کانولا و روغن ذرت و آجیل از سرطان های روده بزرگ، ریه، سینه و پروستات جلوگیری می کند.

متخصصان دریافتند ویتامین E گاما توکوفرول، فراوان ترین گونه ویتامین E در رژیم غذایی و گونه دلتا توکوفرول نیز در روغن های گیاهی یافت می شود که در پیشگیری از سرطان ها مفید هستند و این در حالی است که شکلی از ویتامین E به نام آلفا توکوفرول، معمولا در مکمل های ویتامین E استفاده می شود که مفید هم نیست.


متخصصان دریافتند مصرف ویتامین E در رژیم غذایی بسیار مناسب و مفید است اما استفاده از مکمل های این ویتامین برای بدن مضر است.
محققان در بررسی های خود برروی موش ها دریافتند گونه دلتا توکوفرول ویتامین E نسبت به سایر اشکال ویتامین E در مبتلا شدن به سرطان روده موثرتر است.
همچنین اخیرا در مطالعات بالینی سرطان پروستات در ایالات متحده و کانادا مشخص شد رایج ترین شکل استفاده از مکمل ویتامین E، آلفا توکوفرول، نه تنها از سرطان پروستات جلوگیری نمی کند بلکه خطر ابتلا به آن را افزایش می دهد.
متخصصان اظهار کردند: بهترین نوع مصرف این ویتامین می تواند از طریق رژیم غذایی باشد.
این مطالعه در مجله American Association for Cancer Research به چاپ رسیده است.

۰ نظر
مدیریت

ارسال نظر



ارسال نظر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما در شبکه های اجتماعی

آپارات کلوب اینستاگرام یوتیوب گوگل پلاس توییتر فیسبوک